Maandag – vrijdag: 07:00 – 18:00 uur, Zaterdag: 08.00 – 12.00 uur

Tel.: +32 (0) 3 283 63 33, E-mail: info@bkdexpress.be

Van Kleine auto’s t/m bestelwagens wij hebben het allemaal!

Over ons

A trip down memory lane

Wat in 2009 voor zaakvoerder Karo begon als een dynamische eenmanszaak, groeide al snel uit tot een volwaardige vennootschap. Het harde werk en de uitgesproken klantenservice waar Karo (in de beginfase zelfs als zaakvoerder-chauffeur) de transportsector mee benaderde, wierp vruchten af. Dankzij het vertrouwen van zijn klanten – zowel eigen klanten als via onderaanneming – kon BKD Express openbloeien tot een gewaardeerde en vooral ambitieuze logistieke partner voor al wie wat te vervoeren heeft.

BKD = Beste Koerier-Dienst?

We zouden onszelf een beetje voorbij-…euh…-rijden als we ons ‘de besten’ zouden noemen. Daar zijn we nog niet. De ambitie is er hoegenaamd wél, wat maakt dat we er alles aan zullen doen om ons ‘klant is keizer‘-motto zo goed mogelijk te behartigen en elke transport- of koeriersopdracht tot een weergaloos einde te brengen.

Hieronder kom je te weten welke gezichten meewerken aan het realiseren van die droom!

Team BKD Express

Zoals dat bij elk transport- of koeriersbedrijf het geval is, bestaat ons team enerzijds uit een delegatie die constant on the road is (chauffeurs), en anderzijds uit toppers die at the office het overzicht bewaren en de wensen van klanten administratief en planmatig uittekenen.

De 40 BKD-chauffeurs en 5 kantoormedewerkers zijn stuk voor stuk
Nederlandstaliginwoners van België (aan sociale dumping doet BKD niet mee!) – goed opgeleid – volledig gekwalificeerd voor veilig transport.

Bovendien hebben ze allemaal minstens 1 jaar ervaring in de logistieke sector. Op die manier garanderen we de beste zorg voor jouw cargo!